God dagens

Här ligger jag, dricker kaffe och halv sover framför ett avsnitt av lyxfällan, jag gillar verkligen det programmet men ibland förstår man sig verkligen inte på personerna i fråga. Ska väl få lite mat i magen och ladda upp för att återgå till arbetet i eftermiddag, dessa arbetspass borde inte få finnas enligt mitt tycke. 

Den senaste tiden har varit stressig, känns som jag bott på jobbet, knappt hemma och det märks, både städning, tvättning och handling skulle behövas. Hushållssysslorna får sambon ta hand om men handlingen brukar vi vilja göra tillsammans, så vi får se när det hinns med.

Ska bli så himla skönt med den lilla "semester" som väntar uppe i våra vackra svenska fjäll om någon vecka. Kul att så många vilja följa med, trodde från början vi skulle få åka själv men med så bra uppslutning så blev vi till sist så många så vi kan räknas som en liten skolklass, det ska bli så skönt att komma bort några dagar! Får se om det blir en lite längre (och varmare) resa i början av 2016. 2016 kommer bli ett så jäkla toppen år!

Hann få upp adventsljusstakar och lite pynt igår eftet jobbet, så nu är julen här i vårat hus! Får fortsätta med det julstöket imorgon, för nu skall en brasa tändas, mat skall intas och en stödvila skall hinnas med innan det är dags igen. 






Upp