19 Maj, redan!

WO-WO! Snart är det löningsdag, äntligen. Så nyfiken på att se hur mycket jag får denna månad. Måste lägga undan lite inför juli månad faktiskt, då jag inte vet hur det ser ut med jobb under juni. Men det ska väl ordna upp sig :) (hoppas jag iaf)

I torsdags (13:e) umgicks jag med Jocke och Sebbe här hemma, vi drack lite och hade trevligt för att sedan åka till Tim för lite fest, och jag kan säga det, det blev rätt hårt festande, vilken inte har hänt på väääligt länge och jag saknar det VERKLIGEN inte. uscha.

Fredagen var jag väldigt bakis men det var dags för jobb i Stinsen mellan 16-20.15. Efteråt tog jag en sväng på City gross och inhandlade massa godsaker som brieost, räkor, musslor, kex, och lite andra behövliga saker hem. Då jag glömt nyckel fick jag ta ett äventyr in till centralen och möta upp sebbe, så wips, ca 3 timmar efter jag slutat jobbet var jag äntligen hemma, vilken jobbig jävla kväll.

Lördag blev det jobb i den ordinarie butiken mellan 14-17, tre ynka timmar, men det var super skönt! Köpte med mig en present från butiken åt emmy och en som hon skulle ta med sig hem till mammsen. Så åkte vi till Blåsut för lite middag och återträff med en saknad vän, vi grillade och käkade ute i sköna vädret, sedan blev det lite sällskaps spel innan vi drog oss hem vid halv elva. Kvällen slutade med myspys hemma i soffan med lite film.

Söndag, jobb mellan 14-17 även denna dag, då det var så lugnt fick jag älltså gå hem en hel timme tidigare. Mötte upp hjärtat vid ica, inhandla lite saker och begav oss hemåt. Lugn kväll med lite läsning och film.

Måndag, jobb, först från 13-14 i sollentuna, de behövde en hjälpande hand och klart jag ställer upp :p bar direkt efter av till stinsen där jag var resterande tid av kvällen. Stängning som vanligt vid 20.00. Färd hemåt och ett stopp på restaurangen nedanför för att hämta upp lite godsaker till mig och älsklingen. Sedan POW, decka i soffan strax därefter.

Igår tog jag och madde gummsan en lite road trip till arlanda för att välkomna hennes vän som bott utomlands i två år. Ca en halvtimme efter ankomst tog vi oss in mot stockholm igen. Stannade till på donken efter vägen och syndade med lite fet mat för att sedan fortsätta våran resa. Vid fem var jag hemma hel och ren tack och lov, hehe. Jag och hjärtat tog en tripp till systemet och hämta upp kanske världens godaste pasta på ett ställe. Så det blev en helmysig kväll med god mat och en varsin cider/öl. Oh I love! :)

Ärligt talat så har jag inte gjort ett skit idag, inte ens ätit, har legat i sängen och kollat O.C. avsnitt, gjort lite kaffe, tagit en cigg sedan NADA! Men jag dör inte av det, jag vill ha en sådan dag idag, och bara för att jag kan, så gör jag det. Kort och gott :D haha. Ska fortsätta nöta nu igen, hämta lite kaffe och kaaanske värma lite mat från igår. Ikväll väntar en dejt med in älskling, om han inte är allt för slut i kroppen idag med. Han avbokade förra gången jag bjöd ut honom så nu är det hans tur, hoppas bara jag inte behöver vänta allt för länge. Det känns rätt skönt att ha lite dejter då och då för att göra något speciellt, bara vi, tillsammans. Så nu är det bara vänta och se, hihi.

So long!
Upp