Fjällen vs värmen

Förra helgen hade vi en skön weekend i Åre med skidåkning och härligt kvalitetstid med gänget. Vi började Torsdagen med en gemensam frukost hemma hos Frida och Jon, vi som skulle åka plus kära lina och my och min efterlängtade vän Jakob som är hemma från Australien och hälsar på. Vi hade honom som gäst i vårat hus under tre dagar, men efter frukosten var det dags att säga hej då till honom och dags för oss att börja bege oss norrut.

Torsdagen spenderades mestadels i bilen med några stopp på vägen, sedan blev det en sen middag ute på i byn. 

På fredagen blev det en tidig morgon, med god frukost och skidhyrning innan vi begav oss ut i backen. Super härlig dag och fina backar (de som var öppna då villa säga, med tanke på snöns frånvaro) blev en öl och ett restaurang besök innan det var dags för after ski vid tre, fyra tiden. Grabbarna som inte var med i backen tog en taxi till afterskiin och mötte upp oss. Roligt sista åk blev det när allt klappade igen. Vi förberedde oss för kvällen och strosade ut för att hitta en bra restaurang, Wersens eller något, men vilken besvikelse det blev för oss alla. Sämsta stället vi ätit på om jag får säga det själv. Blev några säng fösare i stugan innan sängdags.

Lördagen startade i vanlig ordning tidigt med en god frukost och en promenad till närmaste systembolag. Sedan stod O'Learys, äventyrsbadet och sauna world på schemat. Blev bowling efter en heldag i badhuset och mat på Corner? inne i byn. Avslutade med partaj i stugan.

Och sist men inte minst väntade den jobbiga bilturen hemåt.

Väldigt bra helg men avsaknaden av snö drog ner hela upplevelsen en aning.

Annars har vi firat Jul med våra nära, käkat middag med kära och jag har jobbat hela veckan samt julhelgen. Nu väntas nyårsfirande och utlandet inom dom närmaste dagarna ❤️
Åre

Åre

Åre

Åre

Julafton 

Julafton

Juldags middag

Upp