Friska vindar

Ligger i sängen, lyssnar på lite musik och har balkongen vidöppen, så jävla skönt att få frisk luft insvepandes i rummet. känns nästan som vår nu.

Och vad har jag gjort ikväll. INGENTING. Jag har sovit, javisst har det varit otroligt skönt men jag skulle plugga idag, somnade i soffan med datorn i knät, sittandes, så jag kan verkligen ärligtalat säga att jag är helt slut i kroppen med tanke på skolan och allt. Imorgon blir det jobb med, vilket jag inte är så sugen på just nu, pga allt som händer i skolan. Menmen , man är väl tvungen.

Är inte klar med mitt historia arbetet som ska vara klart imorgon heller pga att jag sovit som en stock till nu, fast tillbringade lite tid efter skolan hos en med en film, sedan cykla hem hit och såg delvis en film. Sen skulle jag försöka plugga, vilket som jag redan nämnt är nedlagt nu. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, ALLT är bara så jävla jobbigt just nu.. snart är det dags..

86 dagar kvar till ALLT som har med skola att göra äntligen tar sitt slut!
Om 86 dagar sitter vi om några timmar och hugger in på vår champagne frukost och inväntar vår sista vistelse på Torsbergsgymnasiet, helt sannslöst.. WOnderful!

Upp