Min älsklings ängel, Sebastian

Här är min Diet á la Linn. Not good! Detta fick bli min middag innan jobbet i Torsdags, hehe.


Fredagen åkte jag in till jobbet tre timmar tidigare, vad tänkte de på? Löningsfredag och en person som jobbar, hm? Så jag fick åka in och hjälpa till att styra upp. Jobbade till stänging och så for jag hem till min kära. Vi köpte en fyra små rätter och en vårrullar så låg vi framför tvn och kollade på en film som vi hyrde "American virgin", och den var skit kass, verkligen. Rolig att den skulle vara lite American Pie stuk, men den var helt enkelt inte i min smak.

Lördag
fick jag åka in till 12, jobbade med Ellinor och Madde, så dagen gick lite bättre när vi var tre stycken. Sebbe skulle egentligen möta mig vid jobbet, men den busen hade annat för sig, så jag och madde tog bilen hem, och så kom han lite senare och tadda! han hade gjort en myskogrej på magen, jag blev helt chokad! Vi drack någon öl, och kollade på film hela kvällen :) Köpte detta under dagen, lite lön shoppning! :P






Igår handlade jag och hjärtat frukost, käkade, chilade lite, sen åkte vi till sollentuna och inhandlade lite till amanda och mamma, tog en sväng till kista, träffa upp en sebastian känner, tog en kaffe, fick ett par skor av älsklingen! Och så köpte vi en varsinn macka när vi kom hem och kollade på första asterix filmen. Myspys dag :)

Idag ska jag dra mig hem till hälsingland! Någon dag bara. Kommer sakna min älskling så otroligt!
Upp