Sin egen säng är väl ändå oslagbar.

Hemma från en veckas oslagbara partyvecka! Åkte i Tisdags tidigare än beräknat, Emmy slapp nämligen jobba, så vi satte en tidigare tid och bad alla samlas utanför mig för att packa in sakerna och bege oss mot Borlänge för årets Peace and Love! Vi kom dit och började med donken, hade svårt att hitta till en början men det löste sig till sist och vi blev avsläppta utanför ingången för att sedan leta upp biljett uthämtningen, var inte allt för svårt, skynda oss att hämta och skicka iväg de andra.

Packa ihop alla våra saker i kundvagnarna som stod där, väl vid ingången var vi tvungen att sitta utanför och dricka upp ungefär alla våra glasflaskor som vi hade med oss, så vi tog våra campingstolar och slog oss ner, inte konstigt att alla kolla på oss när vi dunka musik och gjort oss hemmastadda UTANFÖR campingen, men det var bara roligt :) hehe.

Efter ett tapert försök att dricka upp alla var vi klara och emmy hade redan begett sig in för att leta plats. Fick inte slå upp tältet på en gång för det område vi var på var avstängt, men det ordnade sig snabbt, så halvfulla och slitna efter att bubbande med packningen var vi äntligen på rätt plats och började vårt festivalfestande!

De resterande 5 dagarna började med frukost på donken, lite spanande ooch shopping i kupolen. Duschade endast två gånger så lite sliten man kände sig :p men det var det värt, så jävla värt med :D en gång på ett solarie vi fick smita in på och en gång på äventyrsbadet vi var på lördagen :D Träffat en jävla nytt folk, sett artister live, myst på pizzeria, solat och varit med om liiite regnskurar, deckat, myst, druckit cider och sprit i mängder och mycket mycket mer!
Det var fan höjdpunkten på 2008!

Och nu ligger jag i sängen kikar på sex and the city, käkar lite gott och myser med scharro! ;) På onsdag är det jobb som gäller och fem veckor framåt. Sedan drar jag härifrån, men vart och med vad? Jag måste få grep om min ständiga panik för att inte veta vart jag ska ta vägen, HJÄLP MIG, min beslutsångest tar livet av mig :s

Te och satc nu, hej! :)
Upp