Krig!

Ja nu har jag bannemig laddat upp mitt filmförråd här hemma med massor av goa filmer :) Eller? Kanske inte så goa och mysiga men jävlar så bra säger jag bara, älskar krigsfilmer. Fick med oss hem hela 18 filmer, 18! Gah :D

Denna "krigsbunkern" + 6 andra movies fick följa med mig och älsklingen hem när vi besökte Media Market i måndags.

Måndagen vart inte så mycket gjort, åkte vid halv fyra till jobbet för att lämna in en pärm som jag har haft hemma ett bra tag. Väntade där på jobbet i kanske en halv timme, men passade då på att prova ett par harem byxor, och jag kan säga det, not my style! Uscha. Gick sedan till pendeln och mötte Sebastian på tåget. Hälsade på leffler ett tag i karlberg och åkte sedan hem till Spånga för att låna bil. Åkte på max och käka, besökte elgiganten, men bestömde oss då att åkte till Media market där allting är liite billigare, hehe. Var där till stängingsdax, vid åtta. Sedan bar det av till Willys för att handla hem mat, men slutade med att vi kom ut därifrån med nästan ingenting. Jag måste kolla upp någon diet jag kan gå efter, kanske lite lättare att handla om man vet vad man får äta och har en färdig lista med sig på vad man ska ha. Så vi gör ett nytt försök snart igen :p Kvällen avslutades med nyinköpta filmer och nötter :)

Igår blev jag väckt av mobilen som ringde, fick åka in till jobbet tidigare än tänkt för en var sjuk. Blev jobb till 20.30, och sedan åkte jag hem och kröp ner med Sebastian och en öl framför filmen "Platoon", även den kan jag varmt rekomendera!

Idag har jag segat hemma (fan!) och hämtat upp hjärtat i Väsby när han slutade. Tog en fika hos hans mamma, kom hem vid 21, tog en lång dusch/bad och la oss i soffan för att kolla en av våra nya filmer, den var riktigt värd alltså! Skit bra. Nu ska jag sova, så jag kanske kan komma upp i tid för en gång skull. Natti!
Upp