Mot slutet av veckan ska en massa saker göras. Typiskt, mongostress

Nu, i detta skede ska jag sätta mig ner, andas, inte känna någon stress och söka de där förbaskade jobben. De har dragits ut allt för länge på tiden. Igår träffade jag upp jessica på stan, tog en kaffe och cheese, sedan gav vi oss av hem till våran lägenhet för att städa. Blev en film och lite pizza ist, och sedan chillade vi till Jacke kom hem, men det blev städning av mitt rum, balkongen och toaletten, så nu är det inte mycket kvar som ska göras.

Innan resa hem till Sebbe blev det en margarita och en öl var för Jacke och Jessica, och en varsinn Cola till mig och baby, hehe. Var även sista dagen med behandlingen igår, så nu jäklar ska jag komma igång med allt igen! Tjiho!

Fick sova till elva idag, skönt, så nu är jag lagomt utvilad för jobbet idag, blir en kort dag, 15.45-20.00 hihi. Men det känns skönt att börja sakta men säkert. Ska sedan åka så fort som möjligt till Sumpan och möta upp min älskade för (kräftskiva?) den busen har planerat in något mysigt.

Nen nu måste jag dra mig, göra klart allt här hemma sedan fara in till stan och kolla lite innan jobbet kallar.


Och Sebastian..
Det har varit väldigt mycket på sistonde, mycket dåligt som har hänt för oss båda, men vi ordnar det alltid, tillsammans. Jag finns alltid vid din sida och stöttar dig så gott jag kan. Jag älskar dig Sebastian Byström ♥
Upp