Jag vill ha!

Jag har inte varit in och skrivit här på 5 dagar nu, vad har jag gjort under de dagarna? Jo jobb må-ti samt 12 timmar onsdag. Torsdag var det söka jobb dag och till kvällsmat mys med underbara, fredag blev det sova, sedan möta upp Sebbe i stan, gick och käkade en middag i kungshallen, min kycklingfilé fick det bli :) Så besökte vi lite affärer för att få lite inhandlat samt systemet för drickan till kvällen. En öl och mys hemma innan vi vid halv tio drog till respektive ställen. En fest hos jenny med hemgång vid halv två och donken med Belinda och Kajsa blev slutet på kvällen. Idag har jag varit lite bakis, jobbat och brumma bil hem med Madde. Melodifestivalen, fläskfilé, bakpotatis och grejer hann bockas av innan söthjärtat drog iväg för en utekväll. Själv har jag kollat film och kikat runt på datorn, dock saknar jag en kopp te och en bra bok, måste till biblioteket snarast!

Den 21 drar vi brudar upp till åre för tre dagars mini semester. Ska blir otroligt! Denna vill jag ha till dess, ohja!




Vi har även inandlat lite saker till vårat hem, samt möblerat om. Det börjar likna något!









Imorgon måste jag söka jobb, hälsa på Sebbes mamma för att få lite papper och så kanske en mysig fika. Inhandla lite nödvändiga saker och kanske en fika med Linn lite senare mot kvällen. En bio skulle inte sitta fel heller! Plus att jag måste komma ihåg att prata med Josefin om dagarna senare i Mars och lösa det.

Nej nu ska jag dissa datorn, lägga mig i soffan och troligtvis somna. Längtar till älskling kommer hem, saknad redan. Hoppas det inte blir allt för sent :) Nattinatt!
Upp