För det är ingen vanlig dag..

Nu har jag inte uppdaterat mig själv på länge, därför det kommer vara svårt att minnas vad jag haft för mig ihelgen, dammit, det är ju därför jag ska skriva. Hm, får se. Torsdag och fredag jobbade jag endast fyra timmar, de fyra längsta någonsin kändes det som, inte mycket männsikor alls torsdag men tack och lov fler fredagen, på fredagkväll blev det middag och vin hos Jessica, hur mysigt som helst. Helena hälsade på och vid tolv tiden var det dags för mig att dr amig tillbaka för jobbet väntade dagen efter, de följde med mig till t-banan för att ta sig en öl på after. Jag åkte vidare till Sebbe för att krypa ner i sängen med honom.

Lördag slutade jag ca 21.00, Då åkte jag in till centralen med Ellen och Nicole och mötte upp Sebbe vid pendeln, jag skulle få nyckel hem till honom eller åka med honom till Gurra där några vänner till honom var, men efter min helgalna dag med ständig kö med tusentals människor så var jag helt död i kroppen och mådde väldigt dåligt som grädden på moset. (Säkerligen för jag inte fått något att äta under hela dagen) Gick ist till tunnelbanan med baby och så skildes vi åt där och jag for hemåt för att gosa ner framför tvn med sagan om ringen, vilket var på en kanal som vi inte har, typiskt! Men det blev The whole ten yards och Enemy of the state. Sedan slocknade jag vid två tiden på soffan, med en dunder full Jacke som kom vid tretiden och försökte dra upp mig. hehe

Söndag blev det jobb igen 11.45-20.20, sista pubkvällen för säsongen som började i Green room och fortsatte mot lejonbacken missade jag, var tvungen att åka hem för flyttstäda lägenheten, men det blev att möta Sebbe hemma vid och packa iväg lite saker i hans bil.

Gårdagen var jag äntligen ledig, så det blev sova, en promenad till posten här i Spånga för att hämta körkortet, vilket inte gick utan någon som kunde följa med och legitimera mig så det får göras idag ist när älskling slutar. In till stan och mötte upp Jess, tog en kaffe och cheese på donken, handelsbanken för ett ärende och sedan hämta ut Sebbes present, den blev jätte fin :) Träffade på Erika F på vägen hem och tog en liten snabb konversation in på hm för lite behövande köp och snabbt som blixten hem till lägenheten för att städa det sista. Kom hem till Sebbe vid 20 tiden och då blev det lite chill efter städandet och diskandet, lite öl, pizza och tv, dessutom fick han som present en dag i förtid, hihi.

Nu sitter jag vid datan och segar, vaknade för ungefär en och en halv timme sedan, ätit lite frukost (resterande pizza och te), kika lite på internet och helt enkelt bara slappat. Ska städa lägenheten fin och in i duschen nu, innan folket kommer för att fira min gamla gubbe :) så det är dags att sätta lite fart på fläsket.


Grattis till min älskling på födelsedagen!
Upp